Skip to content

SZABADTÉRI HELYSZÍN

SZABADTÉRI RENDEZVÉNY HELYSZÍN

700 fő

Leírás:

A Miskolci Egyetem szabadtéri rendezvény helyszíne egy olyan különleges atmoszférával rendelkező terület, amely ideális választás lehet különböző szabadtéri események, rendezvények, és ünnepségek lebonyolításához. A helyszín elhelyezkedése lehetővé teszi a természetes környezet élvezetét, miközben modern és kényelmes infrastruktúrát kínál az események számára.

Kapacitás: A szabadtéri helyszín maximális befogadóképessége rugalmasan alakítható az igényeknek megfelelően. Szabadtéri ültetéssel akár több száz – ezer embert is befogadhatunk, ami ideális lehet koncertek, szabadtéri előadások vagy családi rendezvények számára. Az alapterület lehetővé teszi a terület személyre szabott berendezését, így az megfelelhet különféle események igényeinek.

Rendezvény típusok: A Miskolci Egyetem szabadtéri helyszíne tökéletes választás lehet számos eseményhez, mint például céges rendezvények, családi napok, konferenciák, oktatási események, workshopok vagy évfolyamtalálkozók. A nyitott tér lehetőséget nyújt a résztvevőknek a természet közelségének élvezetére, miközben egy modern és exkluzív környezetben élvezhetik a rendezvényüket.

Foglalja le most a Miskolci Egyetem szabadtéri helyszínét, és tegye különlegessé eseményét ezen varázslatos és kényelmes helyszínen!

Irányár:

Bérleti díj: Igényeknek megfelelően változhat. Kérjen árajánlatot, további információt! 

*Miskolci Egyetem helyszínbérlése ÁFA mentes, 4 óra bérlés felett teljes napi bérletidíjat számolunk.

Szolgáltatások / jellemzők:

Miskolci Egyetem díszaulája teljes technikai felszereltséggel és az Ön kényelmét szolgáló szolgáltatásokkal várja bérlőit.

Őrzött parkoló

Program szervezés

Biztonsági szolgálat

Mozgássérült kialakítás

Színpadtechnika