Skip to content

STARTUP KÖZPONT

STARTUP KÖZPONT

70 fő

Leírás:

A Miskolci Egyetem FIEK épületében található modern stílusú helyiség csoport. Az egy légtérben kialakított 7 elkülönített munkatér kiválóan alkalmas egyenként legfeljebb 10 fős foglalkozások (összesen 70 fő befogadására alkalmas) , szekció megbeszélések egyidejű tartására. A Startup központ 20 kényelmes szabad munkaállomással rendelkezik. Magába foglalja az üveg fallal elkülönített Startup tárgyalót is. Kiválóan alkalmas kis létszámú konferenciák, fogadások, könyvbemutatók és filmvetítések lebonyolítására. A közösségi coworking iroda klímával és közösségi konyhával rendelkezik.
A teremhez tartozó előtérben állófogadásra alkalmas tér áll partnereink rendelkezésére

Mérete: 132 m²

Irányár:

Startup Központ rendezvénytér:
Bérleti díj: 40 000 Ft/óra,
Minimum: 120 000 Ft
Teljes nap: 200 000 Ft

Munkaállomás (coworking tér):
Havibérlet bevezető áron: 20 000 Ft 
30 napig érvényes munkanapokon, 7:00 – 20:00 -ig.

10 fős tárgyaló :
Bérleti díj: 12 000  Ft / óra
Minimum: 35 000  Ft
Teljes nap: 50 000 Ft

*Miskolci Egyetem helyszínbérlése ÁFA mentes, 4 óra rendezvénytér bérlés felett teljes napi bérletidíjat számolunk.

Szolgáltatások / jellemzők:

A Startup központ 20 munkaállomással, a Startup tárgyalóban online konferencia tartására alkalmas technikai felszereltséggel várja a bérlőket.

Konferenciatechnika

Színpadtechnika

WIFI

Catering / Étterem

Kivetítő

Őrzött parkoló

Program szervezés

Biztonsági szolgálat

Légkondicionálás

Mozgássérült kialakítás

Közösségi programok a Startup Központban:

Gyakran ismételt kérdések:

Igen, rendszeresen tartunk különböző témákban workshopokat a startup központban. A coworking bérlőink ingyenesen csatlakozhatnak.

Egyidejűleg összesen 20 db munkaasztalt tudunk biztositani a bérlőinknek. Érdeklődj a kollégáinktól, hogy jelenleg van-e szabad hely.

Az alább térképen megtekinthető parkolóink elhelyezkedése.

Az MVK.Zrt oldalán tájékozódhat aktuális tömegközlekedési járatokról. (járatok: 20, 35G, 53 ) https://www.mvkzrt.hu/ 

A coworking közösségi irodáink a startup központban található, amely munkanapokon 7:00 – 20:00 óráig van nyitva. Havi bérlet vásárlása esetén a beléptető kártyát adunk, így szabadon közlekedhetsz a munkaállomásodhoz. 

Az “AJÁNLATKÉRÉS” űrlapot kitöltve jelezheted számunkra a foglalási szándékod. Ezután a munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot és tájékoztat a további teendőkről. 

Az egyetem minden oktatási épülete kerekesszékkel és babakocsival érkezők számára akadálymentesített. Az emeleten található termeink lifttel is megközelíthetők. Vak és gyengén látó vendégeinket arra kérjük, forduljanak munkatársunkhoz segítségért.