Skip to content

Ismerje meg a Miskolci Egyetemet

Találja meg ideális rendezvényhelyszínét a Miskolci Egyetemen. A város déli részén, hangulatos, 85 hektáros park közepén találhatók az egyetem igazgatási és fontosabb oktatási épületei. Az UNI-HOTEL lakhatási és pihenési lehetőséget nyújt a lakóinak, a Könyvtár, Levéltár és Múzeum tudományos hátteret biztosít, az Egyetemi Sportközpont fedett és szabadtéri sportpályákkal áll a városrészbe látogatók rendelkezésére. A sportolási lehetőségeket növeli a szomszédos Kemény Dénes Városi Sportuszoda.

Az Egyetemvárosból autóval 10 percen belül elérhető két bevásárlóközpont, a Miskolctapolca Barlangfürdő és az M30-as autópálya.

Miértminket válassz?

In hac habitasse platea dictumst. In hac habitasse platea dictumst. Pellentesque dapibus hendrerit tortor. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nam at tortor in tellus interdum

Legjobb ár

In hac habitasse platea dictumst. In hac habitasse platea dictumst. Pellentesque dapibus hendrerit tortor. In enim justo.

Partnerkapcsolatok

In hac habitasse platea dictumst. In hac habitasse platea dictumst. Pellentesque dapibus hendrerit tortor. In enim justo.

Garancia

In hac habitasse platea dictumst. In hac habitasse platea dictumst. Pellentesque dapibus hendrerit tortor. In enim justo.

Ők minket választottak

Találd meg azt a közösségi helyet, ahol legszívesebben dolgoznál! Ismerd meg a Miskolci coworking irodákat. Miben más ez a hely, mint a többi kávézó vagy közösségi iroda? A startup központ nem csak helyet ad hanem lehetőséget új üzleti kapcsolatok kialakítására. Izgalmas közösségi tér és rendezvényhelyszín egyben. Közösségi iroda a szabadúszóknak és a Startup vállalkozásoknak Miskolcon.

Rendezvény- és konferenciaközpont 20-500 fős előadótermekkel. Prezentációs eszközök bérlése és hangosítás egy helyen. A terembérlés mellett akár a catering szolgáltatás igénybevételére is van lehetőség. A helyszín tömegközlekedéssel is nagyon jól megközelíthető. Tréning és workshop szoba, meeting vagy tárgyalóterem Miskolcon.

Exkluzívrendezvény és koncertterem, hangverseny helyszín Miskolc belvárosának centrumában. Céges rendezvény, tréning, csapatépítő és konferenciahelyszín, multifunkciós termeink összesen több száz fő befogadására alkalmasak és mindegyikük technikai felszereltsége megfelel a kor követelményének.

Exkluzív rendezvényhelyszínek és más helyszínek, szolgáltatók rendezvényre, konferenciára, céges eseményre, tréningre, karácsonyi party -ra, sajtótájékoztató vagy partnertalálkozókra, nemzetközi meetingre. Miskolc legszebb pontján a Miskolci Egyetemen! Kattints és nézd meg, hol szeretnéd a következő rendezvényedet. Catering lehetősége biztosított a bérlőinknek.