Skip to content

ZENEPALOTA BARTÓK TEREM

ZENEPALOTA BARTÓK TEREM

184 fő

Leírás:

A Miskolc belvárosában található kétemeletes palota hangverseny terme az épület funkciója miatt elsősorban előadóművészeti és exkluzív esküvői eseményeknek a kiváló helyszíne. A 2011-ben felújított műemlék épületben működik az egyetem Zeneművészeti Kara. A Bartók terem kiváló akusztikával, beépített orgonával, verseny zongorával rendelkezik. Nagyobb koncertek alkalmával befogadóképessége a kamara teremmel bővíthető, a karzat és a páholyok is igénybe vehetők. A fellépők felkészülésére két színházi öltöző szolgál. Teljes befogadóképessége 196 fő.

Különleges esküvőhelyszínt keres Miskolc szívében? 

A Bartók terem tágas térrel rendelkezik így kiválóan alkalmas nagy létszámú romantikus esküvői helyszínének. Miskolc belvárosában, a Városháztértől pár perc sétára található, közel a  tömegközlekedéshez. Ha esküvő helyszínt keres ne töprengjen tovább! Foglalja le időben a vacsora helyszínét.
Mint egy ékszerdoboz! Klasszikus, romantikus stílusú termében kimondani a boldogító igent egy életre szóló emlék marad. Esküvői terembérlés lehet csak a szertartás idejére is, de itt egyszerre meg is tudja rendezni az esküvői vacsorát, vagy az esküvői ebédet, vagy fogadást is.

Esküvőhelyszín, ami nem étterem és nem hotel?!
Adott minden feltétel: egy csodaszép épület és segítőkész rendezvényszervező kollégák. A többi az Önök kívánságán múlik, itt megvalósíthatja álmait kötöttségek nélkül professzionális színvonalon.

Mérete: 185 m²

Szolgáltatások / jellemzők:

Zenepalota Bartók terem teljes technikai felszereltséggel és az Ön kényelmét szolgáló szolgáltatásokkal várja bérlőit.

Konferenciatechnika

Színpadtechnika

WIFI

Catering / Étterem

Kivetítő

Őrzött parkoló

Program szervezés

Biztonsági szolgálat

Légkondicionálás

Mozgássérült kialakítás

Elrendezési lehetőségek:

184 fő

110 fő

80 fő

70 fő

50 fő